Biotin Collagen Skin Beauty v prahu, 100g

Biotin Collagen Skin Beauty v prahu, 100g

Vitabalans Biotin Collagen Skin Beauty vsebuje klinično testiran Verisol P kolagen, hidroliziran iz svinjskega kolagena, ki je po svoji sestavi najbližji kolagenu, ki se nahaja v koži človeka.

16,27 

Opis izdelka

Vitabalans Biotin Collagen Skin Beauty vsebuje klinično testiran Verisol P kolagen, hidroliziran iz svinjskega kolagena, ki je po svoji sestavi najbližji kolagenu, ki se nahaja v koži človeka. Hidrolizirani kolagen se v telesu zlahka absorbira in ima visoko biološko uporabnost.

Biotin Collagen prah vsebuje poleg klinično testiranega kolagena tudi hialuronsko kislino ter biotin, ki prispeva  k ohranjanju zdrave kože. Prav tako mu je dodan vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju lastnega kolagena v koži.

Prah oz. pripravljen napitek je brez okusa in vonja.

Ne vsebuje laktoze, glutena in sladkorja. Brez barvil, umetnih arom, mlečnih in sojinih beljakovin.

Odmerjanje:
Za odrasle 1 merilna žlička dnevno (merilna žlička = 10 ml  oz 2,7 g).

Pakiranje:  100 g vsebnik. Vsebuje merilno žlico.

Pakiranje zadostuje za 37 dni uporabe.

Sestavine:
Verisol P kolagen peptidi (svinjskega izvora), natrijev hialuronat, L-askorbinska kislina, D-Biotin.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Ni primerno za nosečnice in doječe matere.

Narejeno na Finskem.