Jamieson Kalci+Magnezij+Cink, tablete (200 tablet)

Jamieson Kalci+Magnezij+Cink, tablete (200 tablet)

22,91 

Opis izdelka

Jamieson Kalcij, Magnezij in Cink je prehransko dopolnilo, ki kombinira kalcij in magnezij v optimalnem razmerju 2:1 za ohranjanje zdravih kosti in delovanja mišic. Dopolnjevanje prehrane s kalcijem lahko zmanjša tveganje za nastanek osteoporoze. Magnezij je prav tako kot kalcij pomemben pri ohranjanju zdravih kosti, saj se ga več kot polovica v človeškem telesu nahaja v kosteh. Potreben je tudi v sintezi beljakovin, energijskem metabolizmu ter delovanju mišic in srca. Izdelku je dodan cink, ki prispeva k ohranjanju zdravih kosti, nohtov, las in kože.

Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in vsebuje izključno naravne sestavine, ki so farmacevtsko testirane za zagotavljanje varnosti, učinkovitosti in čistote.

UPORABA:

Zaužijte 2 do 3 tablete dnevno.

OPOZORILA:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte v hladnem, suhem prostoru zaščiteno pred svetlobo.

SESTAVA:

Vsebnost v 1 tableti

Kalcij (kompleks karbonata, citrata, malata, fumarata, sukcinata) 333 mg (41,6% PDV*)

Magnezij (kompleks oksida, citrata, malata, fumarata, sukcinata) 166,66 mg (44% PDV*)

Cink (cinkov glukonat) 16,66 mg (166% PDV*)

*PDV – priporočen dnevni vnos

Druge sestavine: modificiran celulozni gumi, monoglicerid (emulgator), prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), rastlinska stearinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid), titanov dioksid (barvilo).

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soje, soli, škroba, umetnih konzervansov, arom in barvil.

Pakiranje: 200 tablet