Jamieson Krom 200mcg, tablete (100 tablet)

Jamieson Krom 200mcg, tablete (100 tablet)

12,90 

Opis izdelka

Prednost naravnih prehranskih dopolnil Jamieson je, da se v laboratoriju v Kanadi resnično potrdijo, da so izdelki pridobljeni naravno zato so se za vas potrudili in pridobili krom v naravni obliki kromovega kelata, ki je pridobljen iz rastlinskih beljakovin za optimalno absorpcijo in s tem učinkovitost. Narava je neprecenljiva.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. Dodajanje kroma pomaga izravnati ravnovesje sladkorja v krvi, preprečevati poželenje po sladkorju in preprečiti nenaden upad energije.

Uporaba:
Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.

Vsebnost:

Sestavine v 1 tableti %PDV*
Krom (HPV** kelat) 200 μg 500%

*priporočljivega dnevnega vnosa.
**hidroliziran rastlinski protein.

Sestavine:
Prevleka tablete (vodotopna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (dikalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin), kromov kelat.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. Izdelek je primeren za vegetarijance.

Vsebina: 100 tablet (63g).

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.