Jamieson Kvercetin+Vitamin C, tablete (45 tablet)

Jamieson Kvercetin+Vitamin C, tablete (45 tablet)

34,91 

Opis izdelka

Jamieson Kvercetin 500 mg + Vitamin C 250 mg, tablete (45 tablet)

Kvercetin je flavonol, podrazred flavonoidov, ki je polifenolna rastlinska spojina. Najdemo ga v številnih rastlinskih virih hrane, kot so čebula, zelena čebula, ohrovt, brokoli, jabolka, jagode, čaji. Jamieson prehranskemu dopolnilu je dodan še vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorja, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil, arom ali konzervansov. Brez GSO. Primeren za vegane in vegetarijance.

Uporaba Jamieson Kvercetin 500 mg + Vitamin C 250 mg tablet:

Odmerjanje: Odrasli vzemite 1 tableto na dan z obrokom. Zaužijte vsaj 2-3 ure pred ali po jemanju drugih zdravil (tudi zdravil rastlinskega izvora). Po 12. tednu uporabe se posvetujte z zdravnikom glede nadaljnje uporabe. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebnost:

Sestava: Vsebnost: %PDV*
Kvercetin dihidrat 500 mg
Vitamin C (askorbisnka kislina) 250 mg 313%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine Jamieson Kvercetin 500 mg + Vitamin C tablete:

kvercetin dihidrat, mikrokristalna celuloza (vezivo), dikalcijev fosfat (vezivo), askorbinska kislina, hidroksipropilceluloza (obloga tablete), rastlinska stearinska kislina (sredstvo proti sprijemanju), hipromeloza (obloga tablete), rastlinski magnezijev stearat in silicijev dioksid (sredstvi proti sprijemanju).

Neto količina: 45 tablet (76,5 g)

Opozorila:
Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.  Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15 °C-25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom!  Ne uporabite, če je pečat poškodovan. Z zaprtjem vsebnika se ohranja svežina in čistost. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada
Uvoznik in distributer: Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana