Jamieson Omega-3 Select Mini, kapsule (200 kapsul)

Jamieson Omega-3 Select Mini, kapsule (200 kapsul)

28,90 

Opis izdelka

Vse Jamieson Omega-3 maščobne kisline so proizvedene s farmacevtsko kakovostjo iz virov, ki zagotavljajo najvišjo kvaliteto ribjega olja na tržišču. V laboratorijih JAMIESON so v zadnjih letih posvetili ogromno pozornosti pridobivanju najčistejših virov in najučinkovitejših procesov pridobivanja omega 3 maščobnih kislin. Rezultat teh procesov so izdelki, ki vsebujejo izredno visoke ravni DHK in EPK in raven čistoče, ki presega vse dosedanje standarde v industriji prehranskih dopolnil.

Ribje olje je pridobljeno večinoma iz rib, kot so sardine in inčuni, ki vsebujejo manj kontaminantov kot druge hladnovodne ribe, ker se hranijo neposredno s planktonom. Vso ribje olje izvira samo iz globokomorskih rib iz najčistejših delov Atlantika. V laboratorijih Jamieson se nato ribje olje očisti z nežnim procesom molekularne destilacije in tako se odstrani vse škodljive sledove živega srebra in drugih mikro onesnaževalcev. Prav tako zato kapsule tudi ne povzročajo spahovanja in neprijetnega vonja po ribah.

Patentirana formulacija brez umetnih barvil, okusov in konzervansov, Omega-3 Select Mini predstavlja idealno prehransko dopolnilo za odrasle, ki iščejo premium omega-3 dodatek v izredno majhnih kapsulah, ki se zlahka pogoltnejo.

Nekatere maščobne kisline se štejejo za nujne, saj ne morejo nastajati v telesu in se tako lahko pridobijo le iz prehrane. Mnogim ljudjem primanjkuje omega-3 maščobnih kislin, kar predstavlja večje tveganje za razvoj številnih bolezni.

EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca**
DHK ima vlogo pri delovanju možganov*
DHK ima vlogo pri ohranjanju vida*

* Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK
** Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1-4 kapsule dnevno.

Vsebnost:

V 1 kapsuli
Ribje olje (sardine, sardone, skuše) 500 mg
Zagotavlja 300mg omega3 maščobnih kislin:
-Eikozapentaenojska kislina (EPK) 180 mg
-Dokozaheksaenojska kislina (DHK) 120 mg

Vsebuje tudi:
Želatina (ovoj kapsule), glicerol (emulgator), mešanica tokoferolov.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Alergeni: Ribe

Neto količina: 200 kapsul (200g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.