Jamieson Vitamin D 1000IE 11,4ml , kapljice

Jamieson Vitamin D 1000IE 11,4ml , kapljice

19,90 

Opis izdelka

Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti, delovanju mišic in k normalni ravni kalcija v krvi. Prispeva tudi k ohranjanju zdravih zob in delovanju imunskega sistema.

Izredno priročna oblika kapljic v oljni raztopini s QualiD vitaminom D3 v obliki holekalciferola. Ena kapljica na dan zadosti vsakodnevi potrebi po vitaminu D, ki jo lahko zaužijete direktno na jezik ali skupaj s hrano. Izdelek vsebuje 360 kapljic, kar zadostuje za celoletno oskrbo!

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov. Izdelek ni primeren za vegane in vegetarijance.

Uporaba:
Odmerjanje: Zaužijte 1 kapljico na dan, direktno na jezik ali pa s hrano ali vodo. Obrnite stekleničko popolnoma navzdol ter je ne pretresajte, saj bo kapljica prišla ven sama. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebnost:

Sestavine: V 1 kapljici: %PDV*
Vitamin D (holekalciferol) 25 μg = 1000 i.e. 500%

*priporočeni dnevni vnos (PDV).

Sestavine:
MCT olje (srednjeverižni trigliceridi), vitamin D3 (holekalciferol).

Neto količina: 360 kapljic (11,4 ml).

Opozorila:
Primerno za odrasle. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi od 15°C do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada
Dobavitelj: 
Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana.