Pogosta vprašanja

V kolikor ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nas kontaktirajte.

Opravljanje nakupa v naši spletni lekarni je enostavno. Več informaciji v oddelku Postopek nakupa. Registracija na naši spletni strani ni pogoj za nakup.

Seveda, vaš nakup je popolnoma varen. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, sam postopek oddaje naročila in prijava pa z varnimi spletnimi protokoli. Kljub temu pa morate, zaradi specifik interneta, za popolno varnost z določenimi ukrepi poskrbeti tudi sami (antivirusni program, kvalitetna gesla, …).

O poteku naročila boste obveščeni na email. Stanje svojih naročil in pregled zgodovine si lahko ogledate v svojem uporabniškem računu. V primeru morebitnih težav se obrnite na nas.

Vsa naročila so sprejeta, pregledana in spakirana s strani naših farmacevtov. Slednji tudi poskrbijo za opozorilo uporabnika v primeru hkratnega naročila izdelkov s kontraindikacijami ter za podobne situacije, ki zadevajo varnost.

Pri oddaji naročila lahko v polju ‘Opombe naročila’ vnesete vprašanja o uporabi izdelkov. Za nasvet nas lahko kontaktirate tudi preko obrazca na strani Kontakt. Na vsa vaša vprašanja odgovarjajo naši farmacevti, ki so zavezani k  varovanju osebnih podatkov.

Zaenkrat nudimo le pošiljanje našega blaga po Sloveniji.

Ne, na spletu ni mogoče naročiti zdravil na recept. Za slednja se morate oglasiti v
eni od naših poslovalnic.